Bemanning & rekruttering

Borg Bemanning er en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester. Vi er næringslivets matchmaker og har en lidenskap for å finne rett kandidat til rett bedrift.

Det viktigste for oss i Borg Bemanning er at du som arbeidsgiver får den beste kandidaten, og at du som arbeidssøker finner den bedriften og stillingstypen som passer deg aller best.

Vi kan allerede vise til flere fornøyde kunder og kandidater siden vår oppstart. Vi har hjulpet flere bedrifter og arbeidssøkere med å finne hverandre som har resultert i at flere av kandidatene nå i dag er fast ansatt i bedriften de ble matchet med.

Har bedriften din behov for arbeidskraft?

Vi hjelper deg å finne de aller beste kandidatene

For bedrift

Vi bruker tid på å sette oss inn i hva som er viktig for din bedrift. Hva har dere behov for, hvilke verdier legger dere til grunn og hva er deres ambisjoner. Dette legger grunnlaget for selve jakten på kandidaten som i størst mulig grad er i overenstemmelse med deres krav og ønsker. Ved å arbeide på denne måten bygger man selve grunnmuren for en lang og vellykket relasjon mellom dere som bedrift og kandidaten.

Vi har en stor kandidatbase som stadig er i vekst. Våre kandidater er kvalitetssikret gjennom en prosess som blant annet innebærer dybdeintervju og kontroll av referanser.

For arbeidssøkende

Registrerer du deg hos oss vil du få hjelp av dyktige rådgivere til å finne jobben du ønsker og som passer deg best. Uansett hvilket ønske man har om ansettelsesform, stillingsprosent og lengde, så kan vi hjelpe deg. Flere av våre kandidater er i dag i fast jobb i bedrifter de ble matchet med.


Kontakt oss

Bemanning

Rekrutering

Rådgivning

Personvern